sundberg.blogg.se

Julfirande och lite annat

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Sedan jag skrev senast har jag hunnit med att fira julafton två gånger samt en mindre lyckad utgång.  
 
Förra lördagen åkte jag till mamma i Vindeln och hjälpte till med lite smått och gott innan jag och Mattias på söndagen åkte vidare till hans släkt utanför Skellefteå. Där stannade vi till tisdagen då vi åkte till Vindeln igen för att fira med min lilla familj. Fick så mycket fina grejer! Bl.a. pengar, presentkort, parfym, vinglas, smycken, samt pengar till en ny telefon.
 
Hos mamma stannade vi till annandagen. På kvällen där blev det först julbord med Frida sen åkte vi och Mattias iväg till hans kompisar och förfestade lite innan vi skulle vidare till TC. Jag förfestade väl kanske lite för mycket så kvällen slutade med en lite oväntad "taxi" resa hem, hehe.
 
Igår åkte jag runt halva stan för att hitta telefonen jag vill ha men ingenstans fanns den i rätt färg. Så det blir att beställa över internet istället. Hade gärna velat ha den innan nyår men det går ju inte att göra så mycket.
 
Planerna inför nyår är i alla fall helt klara nu. Det blir trerätters middag hos mig och Mattias innan vi åker vidare mot en nyårsfest på Ersboda. Blir nog super! Jag och Frida ska åka och handla all mat och alkohol idag sen blir det nog bio ikväll. Ja det var väl all för den här gången! Hoppas alla hade en jättemysig jul och att ni får en härlig nyårsafton!
 
/ Josefin
 
Lille Lars!
 
Grymmaste jultomten!
 
På Annandagen
 
Ska fira in det nya året med bland annat dom här snyggingarna!

Inte länge kvar nu!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
De senaste dagarna har det väl inte hänt jättemycket. Blev middag med två snyggingar igår på Vezzo som avslutades på Pipes. Vi tjuvstartade helgfirandet lite, mycket trevligt var det i alla fall!
 
Idag har jag storstädat lägenheten och tvättat. Väldigt rolig dag jag vet! Ikväll är jag faktiskt helt ensam så funderar på om jag ska ta mig iväg till Coop och köpa lite chips eller nåt annat gott och bara slöa med en film eller något.
 
Imorgon åker jag till Vindeln för att hjälpa mamma med julstöket lite innan jag och Mattias på söndag åker vidare mot Skellefteå/Piteå för julfirande. Vi blir där till juldagen då vi åker mot Vindeln igen för att fira med min lilla familj. Blir nog toppen!
 
Planerna inför nyårsafton är väl inte helt klara än men det blir i alla fall middag med ett gäng personer hos mig sen vidare till någon nyårsfest.
 
Kom på också att det idag är exakt en månad tills jag börjar min utbildning i storstaden, börjar bli lite nervös faktiskt!
 
/ Josefin
 
Nyårsafton 2010!

Julklappar

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Idag var jag iväg och gjorde sista rycket och nu är jag faktiskt helt klar med inhandlingen av alla julklappar. Känns riktigt skönt och jag tycker att jag fått tag på bra grejer till alla! Jag älskar att köpa julklappar och presenter, speciellt när man hittar något som man vet att personen i fråga kommer bli glad för.
 
I år har jag mest önskat mig pengar, presentkort, en ny mobil samt som jag skrev till mamma: någon fin liten pryl. Hon är så bra på att hitta fina små prylar! :)
 
Passade även på idag att länsa apoteket på vitaminer, magtabletter, tranbärstillskott mm. för nu jäklar ska jag bli helt frisk och förbli det för ett tag! Är less på att aldrig känna mig helt frisk och så fort det kännts bättre i några dagar/någon vecka ja då bestämmer sig min kropp för att jävlas med mig igen.
 
Nu tänkte jag bege mig ut på en powerwalk i snöovädret för att sedan mysa i soffan med lite gott te och förhoppningsvis något bra tv program!
 
/ Josefin
 
En härlig vinterbild med världens underbaraste som jag saknar varje dag!
 
 
 

Längesen!

Kategori: Allmänt

Hej!

 

Jag vet att jag är sämst på att skriva men som jag sagt tidigare så händer det inte så väldigt mycket intressant just nu. Sedan jag skrev senast har jag hunnit med att jobba på Coop Forums julevent, handlat julklappar och helgen blev bara lugn med middag på Costas och lite annat mys.

 

Till veckan har jag en del att fixa. Måste bland annat göra klart med sista betalningen till skolan, kolla upp en del saker med mitt gamla jobb, planera inför nyårsafton, köpa de sista julklapparna samt storstäda och tvätta innan vi åker iväg för julfirande.

 

Nu hade jag tänkt åka ner på stan en sväng sen blir det nyårsplaner med några brudar ikväll. Det var väl allt.

 

Lovar att det kommer bli mer intressant och att jag kommer uppdatera oftare från och med flytten och skolstarten, ha det bra så länge!

 

/ Josefin

 

På Costas i lördags

Magic Mike och Julmys!!!

Kategori: Allmänt

Hej och hå!
 
Senaste gången jag skrev var väl i torsdags om jag inte minns fel. Sen dess har det hänt en hel del, hade en perfekt helg!
 
Fredagen började med att Frida kom till mig vid 14 tiden, vi åkte iväg till Strömpilen för att inhandla lite grejer inför kvällen. Magic Mike kväll med några härliga tjejer stod nämligen på schemat! Efter det åkte vi till mig och gjorde en mysig liten middag för två ;) Sen droppade tjejerna in; Angelica, Viveca, Johanna och Amanda. Vi fixade med bål, drinkar, ost & kex, chips och massa annat gott. Efter ett tag kom lite annat trevligt folk, det blev allsång och lite arabisk dans (hehe) innan vi drog vidare till Allstar och fick en grym avslutning på kvällen!
 
På lördagen så åkte jag ner på stan på eftermiddagen för att ta en fika med mamma samt inhandla lite julklappar. Det slutade dock med att jag följde med henne till Vindeln där vi fixade med mat, drack vin, såg på Så mycket bättre och Sunes jul. Hur mysigt som helst!
 
Igår så blev det bara lugnt, hade extremt ont i magen under förmiddagen, blev bättre sen men stannade ändå kvar tills idag. Har väl tänkt åka hem antingen ikväll eller imorgon. Till veckan nu blir det att planera och fixa inför fredag och lördag då jag håller i ett julevent på Coop. Ska vara tomtenisse i år igen men den här gången bestämde dom även sig för att jag ska vara ansvarig för hela grejen så det är lite att pyssla med innan. Det var väl allt för den här gången.
 
/ Josefin
 
Förresten, ber om ursäkt kära vänner att jag snott bilderna från er men måste göra det då jag aldrig själv tar några. Men det blir ändring på det snart! Puss puss
 
Jag, Frida och en Mike
 
Arabian Adventure 2 ;)
 
Taggade på One Direction?
 

Förlåt!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Nu är det nästan en vecka sen jag skrev, fy på mig! Men helt ärligt har det inte hänt så väldigt mycket de senaste dagarna. Åkte ju som sagt till mamma i lördags och jag stannade ända till i tisdags. Vi gjorde väl inte så mycket speciellt, hade det bara allmänt mysigt med lite julmarknad, film, pepparkakor och julmust!

I tisdags blev det julpyntande för hela slanten i lägenheten. Julgran, adventsljusstakar, stjärnor och julblommor! Riktigt mysigt blev det! Hann även träffa på Frida för en prommenad och lite planerande inför helgen. Igår var jag och Mattias förbi mamma i Vindeln en sväng, lämnade bland annat tillbaka hennes motionscykel som jag haft i ett år typ. Den ryms inte riktigt längre då vi skaffat en TV till sovrummet. Två tv apparater på 50 kvm är faktiskt bra gjort! Vi har även köpt en byrå den ska stå på samt en vägghylla. Så idag är det full montering som pågår hos Sundberg/Wennberg men fint blir det allt!

Imorgon blir det stan på förmiddagen med Frida sen hem till mig för att förbereda inför kvällen då Angelica, Viveca och Johanna kommer. Tjejkväll står på schemat med drinkar och Magic Mike för att sedan dra vidare ut i Umeånatten. Kommer bli kanon!

 / Josefin

En sommarkväll för något år sen!
 
En Wennbergare och en Sundbergare i Turkiet!

Födelsedagsfirande!

Kategori: Allmänt

Är rätt sliten idag, jobbade 11-19 igår sen hade jag tänkt ha en lugn kväll men så blev det ju såklart inte. Drog iväg till Frida vid 20-tiden där vi drack vin och pratade av oss och på nåt vis hamnade vi både på Allstar och efterfest. Men det var riktig kul, en lyckad kväll!

Nu sitter jag i Vindeln hos mamma och har börjat piggna till, åkte med Anna från Umeå för någon timme sen. Min fina mamma fyller nämligen år imorgon så vi ska fira henne idag. Hon har fixat det så adventsmysigt här så längtar tills jag ska fixa till det hos mig.

Sover över här inatt sen vet jag inte riktigt vad som händer till veckan, har inget speciellt inplanerat förutom MAGIC MIKE kväll med en hög tjejer på fredag, kommer bli grymt, hehe.
 
/ Josefin
 
Mamma och jag på Gran Canaria för några år sedan
 
Julkatten!