sundberg.blogg.se

Asian makeup!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Är så sjukt trött nu att jag skulle kunna somna när som helst typ. Det tar på att bli makeupartist, hehe :) Men roligt är det! 
 
Idag på lektionen så skulle vi lära oss att sminka asiater. Viktigt då är att fokusera mycket på ögonen, finns många olika former och färger som kan användas. Vi skulle göra både en vardagssminkning och en festsminkning. Idag hade jag faktiskt två modeller och då min första modell bara var 12 år så valde jag att lägga en väldigt lätt vardagssminkning på henne. Min andra modell var äldre så på henne gjorde jag festsminkningen. 
 
Jag valde att jobba med ganska mycket färg men ändå rätt nedtonat. Jobbade med tre olika skuggor, en guldig, rosa och rosa/brun. La även eyeliner längs och runt hela ögat för att markera det väl. Basen jobbade jag in med pensel och svamp. Till läpparna la jag ett ljusrosa läppstift för att matcha ögonen, så även på blushern. 
 
Har föresten fått så sjukt ont i min jäkla tå igen. Ni som varit med ett tag vet vad jag pratar om haha. Har fått gå med ett omslag hela dagen och det blir inte bättre. Den är helt svullen och gör sjukt ont bara av att jag går lite. Blir det inte bättre över helgen måste jag väl åka till någon vårdcentral och kolla upp det. Måste jag operera den igen blir jag fan gaaaaalen! Men förhoppningsvis blir det bättre med mina små huskurer hehe :) 
 
Nu tar jag faktiskt helg för imorgon kommer Mattias och stannar till söndag. Får se hur det blir med bloggandet i helgen, ska försöka få ihop nåt inlägg annars hörs vi måndag! 
 
KRAM! 
 
Festmakeupen! Bilden gör verkligen inte sminkningen rättvisa. Ögonskuggan syns knappt alls. Måste börja ta bilderna i bättre ljus, men det är ju roligare med en bild än ingen alls i alla fall! :) 
 
En utekväll med två brutna tår, hahaha :) Snart två år sen, sjukt vad tiden går fort! 
 
 
 

Indiskt bröllop!

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
 
Dagens lektion bestod av att göra en makeup som passar för ett indiskt bröllop. Det ska vara mycket färg på både ögon, läppar och kinder/kindben. Då jag tyvärr inte hade fått tag på någon indisk modell så hade jag turen att få förvandla Jackie till en en indisk brud istället, hehe. 
 
Jag började med att lägga en bas som är betydligt mörkare än Jackies naturliga hudton för att få fram den indiska looken. Det är väldigt viktigt att jobba in den väl så att den ser så naturlig ut som möjligt. Efter det så gick jag över till ögonen och jag valde att jobba med en rosa, mörkare lila och ljusare lila samt eyeliner med penna och flytande. Jag behöll läpparna ganska naturliga. La ett mörkrosa läppstift och satte lite glans över. På kindbenen använde jag en blusher från Black Opal för att framhäva dem ordentligt. Blev riktigt nöjd och det var superkul att få jobba med så mycket färg! 
 
Nu sitter jag hemma i lägenheten och dricker lite kaffe för att piggna till. Håller på att tvätta och ska försöka att hinna göra två facecharts ikväll. Måste också tvätta penslarna som vanligt samt snygga till i väskan. Hade tänkt träna idag också men det får bli imorgon, hinner helt enkelt inte idag om jag ska hinna med allt skolarbete och det kommer i första i hand! Får bli imorgon istället då jag bara ska städa lite och så innan jag tar helg och världens bästa Mattias kommer och hälsar på mig fredag till söndag, ska bli sååååå roligt! 
 
Kram på er! :) 
 
Min snygga indiska brud!! ;) ;) 

African makeup!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Var så sjukt trött när jag vaknade upp imorse och har varit det hela dagen. Vet inte vad det är med mig.
 
Idag på skolan så sminkade vi i alla fall afrikaner/mörkhyade. Jag och Anna delade på en modell och jag gjorde både en vardagsmakeup och festmakeup då jag ej hade någon modell igår. På festmakeupen valde jag att jobba med en guld/svart/brun skugga och till det ville jag ha mörkröda/lila läppar. Blev riktigt bra tycker jag! 
 
Ikväll så ska jag försöka göra någon facechart, får se om jag kommer iväg och tränar annars får det bli imorgon. Började igår se en serie igår på Netflix som jag fastnade för, Upp till kamp heter den så blir väl att se nåt avsnitt av det också innan det är dags för sängen. 
 
Kramar! 
 
Festmakeupen! 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Nu tänkte jag bara blogga lite snabbt då jag alldeles snart ska iväg och träna! Tänkte köra lite crosstrainer innan ett Body Balance pass på 60 min. 
 
Idag på skolan så skulle vi egentligen sminka afrikaner men då min modell inte dök upp så tränade jag och Anna olika grejer på varandra istället. Hon gjorde smokey eye på mig och jag tränade på eyeliner på henne. Men imorgon så har jag en afrikansk modell så då ska jag både hinna med en naturell och en fest sminkning. 
 
Det var allt för idag! Blir ett längre inlägg imorgon, kram! 

Onsdag, Torsdag och helgen!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Förlåt att jag varit så dålig på att skriva men har haft så mycket annat för mig nu när mamma varit här så har helt enkelt inte hunnit med. Ska försöka sammanfatta dagarna som varit sedan jag skrev i tisdags. 
 
På onsdagen följde mamma med mig till skolan igen som modell. Brudsminkning stod på schemat och jag fokuserade på basen samt la en lila/brun skugga jag suddade ut rätt mycket på ögonen. Det blev väldigt bra tycker jag! Efter skolan så åkte vi in till Gamla Stan som ligger i närheten av skolan och åt middag. Riktigt mysigt var det! 
 
På torsdagen så hade vi brudgum/grooming som tema och eftersom jag inte hade hittat någon manlig modell kändes det lite sådär inför den lektionen. Dock så hade jag turen att få sminka modellen Beverly demonstrerade på så fick godkänt på det momentet vilket känss jätteskönt. 
 
Efter skolan så åkte jag hem till Kista och mamma. Vi åt hämtmat från en Grekisk restaurang här nere i gallerian, drack lite vin och sen gick vi på bio och såg Django Unchained. Sjukt bra var det, äkta Tarantino stil, se den!! 
 
I fredags så åkte jag och mamma in till City vid 14 tiden där vi mötte upp Elisabeth som åkt från Uppsala för att umgås. Vi gick ut och åt lunch mitt inne i stan och efter det åkte vi till Söder och gick på David LaChapelle`s utsällnng på Fotografiska. Vi bokade en guidad tur och fick en väldigt bra guide så det var jättekul! Väldigt intressanta foton och historier bakom dom. När vi varit där gick vi och åt middag på en restaurang, också på Söder innan vi åkte till Centralen vid 23.00 då Elisabeths tåg gick då. 
 
Igår så tog vi lite sovmorgon innan vi åkte till Göta Lejon vid 15 tiden för att se Jesus Christ Superstar med Ola Salo bland annat. Föreställningen började 15.30 och höll väl på till 18.00 ungefär, inklusive en liten paus. Hade inga förväntingar alls innan då jag inte brukar gilla musikaler men denna var riktigt bra! Bra musik, bra orkester och bra sånginsatser. Antar att både jag och mamma gillade den mycket mer än andra musikaler då den är en rockmusikal. En väldigt rolig upplevelse med andra ord! Efter musikalen gick vi till Koh Phangan och åt en supergod middag!
 
Idag så har vi bara tagit det lugnt. Vi åkte in till Centralen vid 12 tiden och åt lunch där sen gick mammas buss vid 14.30. När jag vinkat av henne vid bussen passade jag på att ta en riktig långpromenad inne i City och ut till Djurgården. Var hur skönt som helst och det känns faktiskt att solen börjar värma lite! Ikväll så ska jag handla lite mat och plugga lite och sen bara ladda inför en ny vecka! 
 
Kramar!! 
 
Fina mamma i onsdagens brudsminkning! 
 
På Fotografiska! 
 
Innan Jesus Christ! 
 
Dom förtjänade verkligen alla applåder som varade ett bra tag, hehe...
 
På Koh Phangan! 
 
Bor i en väldigt vacker huvudstad måste jag säga! 
 
 

Måndag och tisdag!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Igår så blev det inte att jag skrev någonting då jag bara åkte hem och vände i prinip efter skolan för att möta upp mamma på Cityterminalen. Vi åkte hem till mig, gick ut och åt och bara pratade. Det är så mysigt att ha henne här! Hon stannar ända till på söndag också så vi har gott om tid att hitta på lite olika saker. 
 
Igår på lektionen hade vi utvecklingssamtal och djurmakeup/clownmakeup. Samtalet gick bra och det var riktigt kul att gå lös lite med både färger och konturer. Lite svårt att ta allt seriöst, var en lektion med ganska mycket skratt kan jag säga. 
 
Idag så hade vi 50+ sminkning och då var mamma min modell. Det var jättekul att ha henne på skolan och Beverly tyckte att sminkningen blev jättebra så jag är supernöjd! Efter lektionen åkte vi till Gamla Stan och åt en pizza sen åkte vi hem till mig och vilade lite. Nu har vi precis kommit hem från gallerian där vi gått runt en stund. Vi fikade lite och jag fick faktisk tag på en ny jacka också som var riktigt snygg! 
 
Ha det bra så länge, kram! 
 
Sara gjorde mig till en fin liten mops, haha! 
 

Och hon fick bli en halvzebra, hehe...
 
Snyggingar!!! 
 
På den mysiga köttrestaurangen i gallerian igår! 
 
Fina mamma efter dagens sminkning! 
 

Slapp söndag!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Idag har jag haft en väldigt lugn dag. Hade tänkt att börja dagen med att åka och träna men vaknade men sån jäkla nackspärr så det blev inget med det. Efter lite Voltaren och Alvedon blev det lite bättre i alla fall så jag gick ut på en liten promenad sen gick jag tillbaka till gallerian och köpte tulpaner och en ny vas. Har även pluggat lite, vi har ju vårat första utvecklingssamtal imorgon så behövde fixa lite inför det. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vila nacken och hoppas på att det onda har försvunnit till imorgon. Bästa mamma kommer ju nämligen imorgon kväll. Ska möta upp henne på Cityterminalen sen ska vi hem till mig och lämna av lite grejer och efter det äta middag någonstans. Hon ska ju vara min modell i veckan då vi har en 50+ sminkning.
 
Utöver det har vi inte så mycket inplanerat förutom musikal på lördagen, sen kommer Elisabeth till Stockholm någon av dagarna så då ska vi ut och äta middag och roa oss. Vi får väl se vad vi hittar på mer helt enkelt. Jag skulle ju inte ha något emot att leka lite turist då jag inte alls hunnit med det än, hehe :) 
 
Nä nu ska jag ta en lång varm dusch sen äta middag och slappa framför någon film eller nåt. 
 
Ha det bra så hörs vi i veckan, kram! 
 
Mamma och jag på Gran Canaria 2008! 
 
 
 
 

Friday på Fridays!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Är lite seg idag, var väl hemma vid typ 03.00 inatt någon gång. Hade en sån sjukt trevlig kväll! Jag, Anna och Jacqline från klassen började kvällen med middag och drinkar på Fridays. Åt deras Jack Daniels hamburgare som var hur god som helst! Efter det gick vi vidare till en supermysig restaurang/bar på Östermalm och satt där till stänging. Sedan åkte vi vidare till Söder i hopp om att hitta någon mysig bar men allt var typ stängt. Vi bestämde oss då för att avsluta kvällen så jag tog en taxi från Slussen. Vi hade så himla trevligt och upptäkte så mycket vi hade gemensamt, en riktigt lyckad kväll med andra ord!
 
Idag så har jag mest tagit det lugnt. Har städat lägenheten och nu ska jag snart ner och handla lite god mat sen blir det bara slappt framför Melodifestivalen och någon film kanske. Skönt! 
 
Kramar! 
 
Min sminkning igår, blev riktigt nöjd faktiskt! 
 
Snygga tjejer på Fridays! 
 
Koh Phangan! 
 
En rejäl öl! ;) ;) 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
 
Idag är det fredag och det känns super! Veckan som gått har varit intensiv med mycket nytt. 
 
Idag så har jag hunnit med att tvätta och städa lite. Har även köpt biljetter till Jesus Christ Superstar som jag och mamma ska se nästa lördag när hon hälsar på mig. Ikväll så blir det middag och drinkar med några klasskompisar på Fridays. Ska bli riktigt kul!
 
Resten av helgen har jag väl inget speciellt inplanerat direkt. Ska väl plugga lite och sådär, hade tänkt träna också sen är det ju måndag fortare än man hinner blinka. 
 
Vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva än Trevlig Helg alla! 
 
 
Skulle inte bli ledsen om sommaren kunda skynda på sig lite extra i år! 
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Då var det helg för min del och det känns rikitigt skönt! Har varit så trött de senaste dagarna så det ska bli skönt att bara koppla bort allt plugg och så under helgen. Idag på lektionen så tränade vi på sotningar vilket var riktigt svårt. Vi skulle göra en kolsvart matt sotning som är den svåraste och nog var det svårt. Fick dock till ett okej resultat efter ett tag men det är definitivt något jag måste träna mer på. 
 
Ikväll så ska jag väl bara ta det lugnt. Ensam på Alla Hjärtans Dag buhu :( Hehe nä men lillgrabben kommer ju faktiskt och hälsar på mig om två veckor så får stå ut tills dess. Finaste mamsen kommer på måndagkväll och blir hos mig i en hel vecka, ska bli så roligt! 
 
Var dålig på att ta bilder idag så bjuder istället på ett litet bildspel från de senaste åren: 
 
Balen 2010, helt sjukt att det snart är tre år sen! 
 
Kiss på stadion sommaren 2010! 
 
Turkiet sommaren/hösten 2010. 
 
Midsommar 2011.
 
Kräftskivan alla och ingen minns så mycket av ;) Hösten 2011. 
 
MICHAEL JACKSON KVÄLLEN! Hösten 2011. 
 
Hives sommaren 2012! 
 
Förstår än idag inte hur vi vågade, sommaren 2012! 
 
 
Nyårsmiddagen 2012: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Är supertrött och inte på det bästa humöret så blir ett väldigt snabbt blogginlägg! 
 
Idag hade vi makeup för glasögon vilket innebär att man ska göra en ganska diskret makeup med skuggtekniker osv. Det gick superbra! Beverly hade inte ens någonting att påpeka, stolt tjej hehe. Dock är det ju en väldigt basic makeup och det ska vi ju vara bra på vid det här laget. 
 
Nu ska jag iväg och handla lite mat sen se Mia på Grötö så blir jag förhoppningsvis på lite bättre humör. Kram på er så hörs vi imorgon med ett förhoppningsvis lite intressantare inlägg! 
 
Fina Ida! 

Festmakeup!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Idag så hade vi festmakeup med lösögonfransar på schemat. Jag valde att jobba med en grå samt silverskugga för att få fram den lite festligare känslan. La även en lite tjockare eyeliner som framhäver ögonen. Till det gjorde jag lite mörkare läppar. Blev riktigt nöjd med sminkningen faktiskt och Bevely gillade den också! 
 
Nu sitter jag hemma och har precis kommit hem. Ikväll så ska jag iväg och träna sen pyssla på med lite mat och sånt där. Det var väl allt för idag! 
 
Jag och Lolo jobbade tillsammans igen då min bokade modell aldrig dök upp. 
 
Gillar verkligen såna här typer av sminkningar! 

Måndag och ny vecka!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Dags för en ny vecka igen! Helgen gick så himla fort och nu är det bara att börja jobba på igen.
 
Dagens lektion bestod av att göra en aftonmakeup med röda läppar. Det gick väl helt okej. Känner att jag måste träna lite mer på bryn och eyeliner. Det är så svårt att få till det på någon annan. Men slutresultatet blev bra ändå så jag är nöjd. 
 
Nu ikväll så har jag varit och provtränat på ett gym här i Kista. Var med på ett Bodypump pass och allt kändes super. Bra personal, instruktörer och mysiga lokaler. Så nu är jag medlem där och ska försöka träna minst tre gånger i veckan i alla fall. Känns riktigt bra, är supertaggad på att få komma i form! 
 
Är hur hungrig som helst så nu blir det att sno ihop en snabb middag! 
 
Kramar! 
 
Dagens sminkning! 
 
Känner att jag måste träna lite mer på det här med Facecharts, hehe...
 
Redo!!! ;D 
 
 

Umeå!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Nu sitter jag i lägenheten och har precis kommit hem från flygplatsen. Har haft en underbar helg hemma i Umeå!
 
Åkte i torsdagskväll, Matte kom och hämtade mig vid flyget. På fredagen tog jag en ordentlig sovmorgon sen kom Frida och Angelica till mig på eftermiddagen. Sminkade och grejade med dom sen käkade vi middag och drack vin, Matte var också med. Viveca kom lite senare och sen blev det utgång på Allstar med en massa dans mest hela kvällen. Ritkigt lyckat med andra ord! 
 
Under lördagen så träffade jag Mamma och Anna på stan ett tag, vi gick och handlade mat och lite annat också gick vi hem till mig sen. Där så sminkade jag och fixade med dom också, vi lagade mat tillsammans sen blev det att se världscuphoppning hela kvällen. 
 
Idag så har jag inte gjort så mycket, packade och så på förmidagen sen blev det bara mys framför tvn tills Matte skulle köra tillbaka mig till flygplatsen igen. Helgen har gått så sjukt fort! 
 
Nu ikväll så ska jag pugga lite, handla mat sen blir det bara att ta det lugnt och ladda inför en ny vecka! 
 
Kram på er! 
 
Bästa tjejerna! 
 
 
 
Obligatoriskt med Max efter utgång! 
 
MAMMA! :) 
 
Systeryster! 
 
 
 
Mamma är lite nervös när Rolf-Göran är på banan, hur ska det gå när vi ska till Göteborg i April och se allt live? ;) ;) ;) 
 
 
 
 
 

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Idag kommer jag bara blogga lite snabbt då jag precis kom hem och håller på att packa för fullt nu. Ska försöka ta mig ut till Arlanda på ett tag även om flyget inte går fören senare ikväll. Orkar inte stressa så tänkte käka middag och så där ute. 
 
Idag på lektionen gjorde vi en sminkning som ska passa för svartvitt foto. Viktigt då är att lägga en bra bas samt att jobba med skuggtekniker. Beverly gillade min sminkning så det känns superkul! Nu tar jag helg! Ska försöka blogga lite i helgen men ska främst passa på att umgås med mina fina vänner och underbara familj. Ska bli så kul att träffa alla samt att få fixa och greja med dom, hehe. 
 
Ha det bra så länge, kramar! 
 
Fina Elin som jag inte träffat på över två år typ var snäll och ställde upp som modell! 

Clean Beauty

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Idag så hade vi uppdraget att sminka en Clean Beauty vilket innebär att modellen ska sminkas på ett sådant sätt att det inte syns att det är smink på. Resultatet ska vara så naturligt som möjligt. Exempel på Clean Beauty i reklam är till exempel olika hudvårdsprodukter och liknande. 
 
Vid en sån här sminkning så är såklart basen otroligt viktig. Jag började med att lägga på fuktkräm, primer samt eyeprimer. Fortsatte sedan med concealer på vissa områden i ansiktet. Därefter la jag sparsamt på en tunn foundation. Sedan highlightade jag på vissa ställen, använde två olika skuggor på ögonen. En ljusare & en mörkare. La även en brun eyeliner längs fransraden. På ögonbryn och fransar använde jag bara lashgel för att framhäva de lite mer då Lolo har fantastiska fransar redan. Avslutade med rouge, puder samt shea butter på läpparna då de redan har sådan fin färg i sig själva. Resultatet blev fint, fick bra kritik från Beverly så det kändes kul. 
 
Ikväll så ska jag packa och planera inför imorgon. Har ju en hel del smink som jag ska ta med hem så jag kan sminka mina fina vänner och familj. Ska bli så kul! 
 
Kramar! 
 
Fina Lolo! 
 
Clean Beauty`s ;) ;) 
 
Vintern/slasket kom till Stockholm igen...
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Dagens lektion bestod mest av teori. Vi fick lära oss om olika ljussättningar som används vid photosessions. Vi gick igenom skillnaderna mellan hårt ljus, mjukt ljust och karaktärsljus. Även hur bakgrundsljus och effektljus fungerar samt hur ljuset från olika vinklar påverkar en bild och motivet. Beverly gick också igenom vilka olika färgfilter som kan användas och vad de gör för en bild. 
 
Efter lunch fick vi även vara lite praktiska också. Återigen övade vi på contouring med shading och highlight. Contouring används för att framhäva och dölja vissa partier i ansiktet samt att ändra ansiktsformer. 
 
Imorgon så ska vi lära oss att sminka Clean Beauty vilket innebär en sminkning som inte ska synas. Enligt Beverly ska det vara den allra svåraste sminkningen att göra. Jag har fixat en modell till imorgon så det känns bra att jag får hela lektionstiden på mig att sminka. 
 
Sen jag kom hem i eftermiddags har jag pluggat, handlat mat och lite annat. Nu ska jag försöka få ihop någon snabb middag sen blir det bara att ta det lugnt framför tvn och ladda upp inför imorgon.
 
Kram på er! 
 
Blir fin, hehe..
 
Min shading och highlight på Erica! 
 
Mobilkameran gör inte riktigt sminkningen rättvis men är bättre än ingen bild alls iaf. 
 
Skriva, skirva, skriva...

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen, ny vecka och dags att ta nya tag!
 
Vi hade som sagt prov idag. Det gällde momenten hygien, cleansing, brynplockning samt frans och brynfärgning. Jag fick godkänt på allt utom färgningen då jag tydligen hade missat lite färg som satt kvar. Så det gick väl helt okej med andra ord. Ska göra om det momentet någon gång här framöver men det känns rätt lugnt då det är väldigt enkelt att rätta till det felet jag gjorde idag. Hörde också bland dom andra att jag inte var ensam om att ha missat på just den biten också.
 
Nu har jag ganska precis kommit hem och håller på att laga lite mat. Sen ikväll blir det nog att ta det ganska lugnt, vila så att förkylningen förhoppningsvis inte blir värre. Har inte så mycket mer att skriva idag faktiskt. 
 
Kram på er! 
 
Får förhoppningsvis snart träffa den här godingen bland andra! 
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
 
Idag har jag haft en typisk söndag. Har tvättat, städat, lagat mat, varit ute och gått och nu ska jag snart iväg och handla. Har inte hänt så mycket intressant med andra ord. Förkylningen håller dock på att komma tillbaka så det känns sjukt drygt men det är väl bara att bita ihop! Har läst på lite inför provet vi har imorgon också, är lite nervös faktiskt då jag inte haft ett prov på 100 år känns det som. Men det går nog bra. Som sagt så ska jag snart åka ner och handla lite sen blir det bara lugnt ikväll, ska nog försöka leta reda på någon bra film och bara slappa.
 
Ha det bra så länge, kramar!
 
Plugga, plugga...
 
Maaaat! 
 
Utsikten från sidofönstret, inte den vackraste kanske men nog bor jag mitt i smeten allt iaf...
 
 
 
 
 
 

Intensiva dagar!

Kategori: Allmänt

Hej alla!
 
Ber om ursäkt för att jag varit lite inaktiv här på bloggen de senaste dagarna, har försökt uppdatera Facebook och Instagran lite grann i alla fall. Har inte startat igång min dator fören nu då jag flyttat osv. så det kommer bli bättre uppdatering nu.
 
Just nu sitter jag i min lägenhet ovanpå Kista Galleria, rätt bekvämt att bara ta hissen ner och ha hur många butiker och restauranger som helst!
 
Senaste gången jag skrev var förra lördagen och då hade jag varit på visning hela dagen. Det var väldigt kul och känns som en riktigt bra erfarenhet. Den här veckan så har vi jobbat mycket med att lägga en snygg bas sen har vi även lärt oss om contouring och primers. På måndag har vi även vårat första prov så det känns lite nervöst. Måste försöka plugga lite imorgon. Det vi har prov på är hygien, cleansing, brynplockning samt frans och brynfärgning.
 
Igår var jag ledig så då pysslade jag med lägenheten hela dagen sen kom en klasskompis hit och vi drack vin och surrade i flera timmar. Riktigt trevligt! Idag har jag varit ganska seg, har kännts som att min förkylning håller på att komma tillbaka men förhoppningsvis går det över. Ska bara ta det lugnt ikväll, se lite Melodifestival och så. Upptäckte även igår att en gammal kompis är dansare i David Lindgrens nummer, så jäkla kul! Hoppas att de går till final!
 
Nu hade jag tänkt ta en liten promenad och få lite frisk luft, kanske åka in till City och strosa lite, tar ju bara drygt en kvart att åka till Centralen härifrån.
 
Ha det bra så länge, kramar!
 
Saknar detta gäng, men förhoppningsvis inte så länge tills vi ses!