sundberg.blogg.se

Lördag och visning!

Kategori:

Hej! Sitter nu på bussen påväg mot Täby. Har varit på visning hela dagen sen 08 imorse. Fick kliva upp vid 06 redan så är ganska slut nu.

Min roll idag var väl mest att känna av stämningen samt assistera lite. Har målat nagellack på 30 modeller så är typ helt skakig i handen. Men jag har haft superkul idag! Roligt att se hur allt fungerar bakom kulisserna, vi fick även se själva visningen så det var kul.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Ska passa på att sova ut imorgon också sen blir det att plugga. Kram på er!









Onsdag

Kategori:

Hej! Är supertrött nu så orkar inte skriva så mycket. All ny information och nya intryck tar på!

Idag i skolan har vi gått igenom hur man rengör huden steg för steg. Vi har även färgat fransar och bryn på varandra. Imorgon har vi ett litet praktiskt "prov" på det vi gjorde idag. Vi ska även redovisa vår läxa som handlade om olika ögonbrynsformer sen ska vi gå igenom och göra bassminkningar på varandra med både flytande foundation och mineral. Det är fullt upp med andra ord!

Igår skrev jag även kontrakt på min lägenhet som jag flyttar in i nästa vecka, känns hur bra som helst!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska på fredag i alla fall laga någon god middag till Benny & Margareta som skämt bort mig med så mycket god mat de senaste dagarna! Får skriva mer i helgen helt enkelt, ha det bra! Kram på er!

Tisdag

Kategori:

Hej! Nu är andra dagen gjord och allt känns riktigt bra!

Idag så har vi mest gått igenom hygien och kundbemötande. Att sköta sina redskap korrekt är typ en hel vetenskap! Imorgon ska vi sminka för första gången så det ska bli superkul! Vi ska gå igenom frans och brynfärgning samt brynplockning. Även hur man lägger en snygg bassminkning till alla olika sorters ansikten och hudtyper.

Ikväll ska vi åka och titta på lägenheten som ligger i Kista galleria. Skulle egentligen inte varit där fören imorgon men tjejen som hyr ut den undrade om jag kunde komma redan idag. Ska bli jättespännande att se hur den verkar.

Det var väl allt för nu!


Den "lilla" sminkväskan!




Första skoldagen!

Kategori:

Nu är första skoldagen avklarad och jag är helt slut! Har fått så mycket information och nya intryck. Jag har ju redan besökt skolan en gång tidigare, träffat lärarna och så men det var kul att få lära känna dom lite bättre samt bekanta sig med alla andra.

Idag hade vi mest genomgång för hur utbildningen kommer att se ut samt massa info om skolan i sig, praktiken, regler osv. Vi fick även dom omtalade makeupväskorna med allt innehåll. Det är som att gå och dra på en hel resväska!

Var även tvungen att springa runt halva stan efter skolan för att köpa till några extragrejer till skolan. Nu sitter jag i Täby och har precis ätit palt som Margareta har gjort, hur gott som helst! Passar till en hungrig norrlänning som arbetar hårt! Hehe :)
Nu ska jag faktiskt göra min första läxa på flera år sen blir det bara att ta det lugnt och ladda inför imorgon. Vi hörs då! Kram på er!





Söder

Kategori:

Hej! Är precis hemkommen från en heldag på stan! Började dagen med att åka till Söder för att lära mig hitta till skolan lite bättre och nu känns det faktiskt som att jag gör det. Det är så himla mysigt där! Käkade även lunch där sen åkte jag tillbaka till stan och uträttade lite ärenden.

Nu är jag tillbaka "hemma" i Täby och är hur trött som helst. Det tar verkligen på krafterna att irra runt i huvudstaden! Det har varit sjukt kallt idag också, säkert -15 och det är kallt för att vara här ska jag säga!

Ikväll blir det nog bara lugnt, ska eventuellt in till stan igen för att möta upp Viveca och några andra tjejer som är i Sthlm över helgen. Men med min förkylning och kylan är väl taggen inte riktigt på topp även om det vore kul att träffa dom. Får se hur jag gör helt enkelt.

Det ringde även en tjej som har en lägenhet jag visat intresse för så imorgon ska jag iväg och titta på den. Den ligger i Huddinge/Flemingsberg så får se vad jag tycker om området. Tar dock typ hälften så lång tid att åka in till stan som det gör nu så det är ju positivt. Det var väl allt för idag, vi hörs imorgon! Massor med kramar till er där hemma!!!!







Framme i Stockholm!

Kategori:

Hej alla! Nu när mitt lilla äventyr börjar kommer jag att bli mycket mer aktiv här på bloggen. Ska försöka blogga minst en gång om dagen sen lägger jag även upp en hel del på Instagram. Vill ni följa mig där heter jag @sundbergjosefin.

Idag åkte jag i alla fall till Stockholm. Resan gick bra förutom att jag typ är döv nu då jag fick så ont i öronen under landningen. Är så jäkla förkyld! Benny och Margareta hämtade mig på flygplatsen och nu blir det snart mat!

Imorgon tänkte jag glida runt lite på Söder för att lära mig hitta lite bättre till skolan och så. Sen blir det nog bara att vila upp sig så jag är pigg inför skolstarten på måndag! På onsdag ska jag dessutom iväg och titta på en lägenhet. Känns rätt så bra nu med andra ord även fast jag saknar dom där hemma redan, puss på er!







Tisdag

Kategori:

Hej! Testar att blogga lite från
mobilen bara!

Sen jag skrev sist har jag firat nyår med underbara människor, bokat flyg och en hel del annat. Idag blir det nog bara lugnt. Blir väl mest att sitta och pilla på den här prylen så vi blir sammspelta ;) Får skriva mer
sen, hej svejs!

/ Josefin