sundberg.blogg.se

Stockholm

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
 
Har haft fyra underbara dagar i Stockholm som bland annat innehöll modemässa, shopping, utgång, god mat, besök hos underbar släkt samt en snabbvisit på skolan.
 
Under fredagen blev det shopping för hela slanten. Hittade lite småsaker, vi höll oss mest inne i själva city men det blev ett litet lunchbesök i Gamla Stan. På kvällen blev det bara lugnt med middag hos släkte ute i Täby.
 
På lördag var det modemässa som gällde ute i Kista (Attitude) och det var hur roligt som helst. Var man än kollade var det kända bloggare, designers och andra mediapersoner. Det fanns hur mycket montrar som helst med massa spännande saker sen var det även flera modevisningar i toppklass som var jätteroliga att se, just också för att elever från Mariart sminkade. Vi blev intervjuade och fotade av självaste Michaela Forni också så måste väl hålla utkik på devote.se! På kvällen blev det utgång, rätt lugn sådan då både jag och syrran var rejält förkylda, dock var vi inte hemma förren 04.00 ändå.
 
Under söndagen var det slappardag som gällde, tog det bara lugnt hela dagen sen blev det middag med lite trevligt folk på kvällen. Och igår besökte vi skolan på Söder på dagen, gick på stan där sen åkte vi hem vid 20.30.
 
Är rätt sliten idag då det har varit en intensiv helg och förkylningen har tagit på endel men vi har haft hur kul som helst och nu längtar jag bara tills allt drar igång i januari! Blir ingen lugn stund nu heller för snart är det dags att ta bussen mot Skellefteå för att se hockey med pappa. Men jag gillar ju när det händer mycket saker!
 
/ Josefin
 
På mässan
 
Kenza                                                      Syster yster
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: