sundberg.blogg.se

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Då var det måndag igen. Helt sjukt vad fort veckorna går! Jag började min dag med ett besök hos läkaren för undersökning av min jäkla tå. Det visade sig att jag måste operera den igen och det blir om några veckor. Känns lite drygt men skönt att det blir av ändå så den förhoppningsvis blir bra till slut. 
 
Kom till skolan vid lunch tiden och då dagens lektion bara bestod av teori så hade jag inte missat jättemycket i alla fall. Vi skulle jobba med mooboards och gjorde det i grupp. Uppgiften bestod av att planera inför en photoshoot, riktigt roligt faktiskt och bra träning inför framtiden! 
 
Ikväll så ska jag handla lite mat, plugga och får se om jag hinner med något mer. Ska eventuellt träna då det inte blev så mycket av det förra veckan, får dock ta det rätt lugnt med tanke på tån. Vill ändå försöka hålla mitt lilla avtal med mig själv att komma iväg till gymmet tre gånger i veckan. 
 
Kram! 
 
Är nästan lite sugen på att göra håret såhär ljust igen!
Gran Canaria 2008...
 
 

Kommentarer

 • Erika Cao säger:

  Fin blogg du har!

  Svar: Tack så mycket! :) Vet inte om du läst mitt inlägg om att jag söker folk som kan sitta modeller till min utbildning. Är det något du skulle vara intresserad av att göra eller om du vet någon som är det får du väldigt gärna kontakta mig! :)
  sundberg.blogg.se

  2013-03-04 | 19:10:04
  Bloggadress: http://erikacao.blogspot.se
 • Lina säger:

  Härligt!

  2013-03-04 | 19:29:00
  Bloggadress: http://linaohlsen.se
 • sanna hyvärinen säger:

  Hej! Jag har designat ett rum på Jotex hemsida i en liten tävling dem håller där! Eftersom jag älskar inredning och kvaliten på inredningen man har i sitt eget hem, så skulle jag bli jätte glad om du skulle vilja lägga en röst på mig! Det skulle göra min dag! KRAM

  http://www.jotexkampanj.com/sv/itemShare.php?id=7966
  WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

  2013-03-05 | 12:12:49
  Bloggadress: http://socosy.blogg.se/
 • julia säger:

  Himla snyggt ju!

  Svar: TACK! :)
  sundberg.blogg.se

  2013-03-05 | 20:09:34
  Bloggadress: http://byjulia.se

Kommentera inlägget här: